Hullu maailma

Ravintolapäällikkö pelasti pojan salaisella viestillä – isäpuolelle elinkautinen linnatuomio

Yhdysvalloissa on julistettu tuomio rikosvyyhdistä, jossa isäpuoli kidutti vuosikausia puolisonsa poikaa.Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa Orlandon kaupungissa oleva Mrs. Potato -ravintolan ravintolapäällikkö Flavaine Carvalho ilmoitti poliiseille viime vuoden uudenvuodenpäivänä huomattuaan, että nuorelta pojalta oli evätty ruoka-annos, vaikka kaikki muut perheenjäsenet söivät. Carvalho tarjoili heidän pöytään muiden perheenjäsenten annokset ja näki, että 11-vuotiaalla pojalla näytti olevan mustelmia pahoinpitelystä iholla, ja poika oli pakotettu istumaan kaukana muusta perheestä.

Tästä huolestuneena Carvalho kirjoitti paperilapulle Do you need help? Ok (suom. Tarvitseeko apua?) ja näytti sitä pojalle muiden huomatta. Poika varovasti nyökkäili Carvaholle, jonka jälkeen hän kutsui poliisit paikalle.

Isäpuoli Timothy Lee Wilson, 36, tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen lukuisista poikapuolensa vapaudenriistosta, heitteillepanosta ja törkeästä pahoinpitelystä.

Myös äitiä Kristen Swannia epäillään rikoksista, koska hän ei puuttunut tilanteeseen. Hänen osaltaan tapausta ei ole vielä käsitelty oikeudessa.

Lähde: Mirror

Raimo Jalo