Hullu maailma

Pahamaineisen Hells Angels -moottoripyöräjengin perustaja Sonny Barger on menehtynyt

Moottoripyöräjengin Hells Angelsin perustaja Sonny Barger on menehtynyt 83-vuotiaana.Hells Angels -moottoripyöräjengin perustaja Sonny Barger on menehtynyt 83-vuotiaana syöpään. Eilen hänen entinen asianjansa Fritz Clapp kertoi, että Bargerilla oli maksasyöpä ja menehtyi rauhanomaisesti kotonaan keskiviikko iltana. Bargerin Facebook-sivuillaan kerrottiin, että hän eli pitkän ja seikkailuhaluisen elämän.

Barger (Ralph Hubert ”Sonny” Barger) syntyi Kalifornian osavaltiossa lokakuun 8. päivänä vuonna 1938. Hän perusti Hells Angels -moottoripyöräjengin Oakland-osaston vuonna 1957. Hän värväytyi armeijaan vuonna 1954 jo 16-vuotiaana, mutta 14 kuukaudenpalveluksen jälkeen armeija sai selville että hän on alaikäinen ja Barger erotettiin. Hänelle todettiin 1980-luvun alussa kurkunpää syöpä. Hänelle tehtiin kurkunpään poistoleikkaus jossa poistettiin imusolmukkeet ja äänihuulet. Lisäksi hänelle tehtiin aukko kurkkuun hengittämistä ja puhumista varten.

Hän toimi myös teknillisenä konsulttina Hell Angels -elokuvissa, joissa hän esiintyi myös. Häneltä myös ilmestyi elämästään kirja nimeltä Hell’s Angel: The Life and Times of Sonny Barger and the Hell’s Angels Motorcycle Club sekä myös hän julkaisi kaksi muuta kirjaa nimillä Ridin’ High, Living Free: Hell-raising Motorcycle Stories (2002) ja Credos from the Road (2005).

Lähde: NBC News

AnaGonda