Viihde

Pori Jazzin paluu vihdoin tässä kuussa -alkaa ensi perjantaina 8.7.

Pitkään sitä on odotettu, mutta Pori Jazz tekee vihdoin paluun, kun Jazzpuiston portit Kirjurinluodossa aukeavat perjantaina 8. heinäkuuta.Pori Jazz alkaa ensi viikon perjantaina 8. heinäkuuta alkaen kello 18:00 Kirjurinluodolla. Pori Jazz -festivaalin pääkonserteista nautitaan seuraavalla viikolla eli 14.–16. heinäkuuta. Kirjurinluodon pääkonserttien ruoka- ja juomapalvelut tarjoavat tänäkin kesänä laatua ja monipuolisuutta, kun myyntipisteissä on tarjolla muun muassa Lähi-idän makuja sekä thaimaalaisen, meksikolaisen ja japanilaisen keittiön antimia. Tasokasta syötävää ja juotavaa on tarjolla sekä anniskelualueilla että niiden ulkopuolella, mutta erityisesti ruokamyyntiä on keskitetty OP-lavan edustalle. Gluteenittomia annoksia, kasvisruokaa ja vegaaneille sopivia vaihtoehtoja on tarjolla monissa ruokamyyntipisteissä.

Kirjurinluodon konserteissa nautitaan kotimaisen Viinitien kattavasta valikoimasta. Anniskelualueilla on tarjolla X-Bergin viinejä sekä La Chouetten samppanjaa, ja pääanniskelualueella kiertävästä kärrystä myydään kuplivaa Rosecco Prosecco. Kesäisen raikkaaseen tunnelmaan pääset myös Koff Long Drink -tuotteiden sekä Kyrö Distilleryn Ginin siivittämänä. OP-lavan tuntumassa voi istahtaa ranskalaista korttelihenkeä huokuvalle anniskelualueelle, jonka tarjoaa Kronenbourg 1664 Blanc.

Alkoholittomia juomia on tarjolla eri puolilla festivaalialuetta ja myös kaikissa anniskelupisteissä. Kahvihampaan kolottaessa ratkaisun tarjoavat Löfbergin erinomaiset kahvit. Pientä syötävää, juotavaa ja kaikenlaista festivaaleilla tarpeellista voi ostaa mukaansa S-ryhmän Oma kaupasta.

Pääsymaksuttomassa Jazzpuistossa ruoka- ja juomamyyntiä on tarjolla moneen makuun eri puolilla aluetta.

Lue lisää ruoka- ja juomatarjonnasta löytyy täältä.

Poriin helposti junalla tai bussilla!

Mietitkö vielä, miten saapua Kirjurinluotoon? Olethan huomannut, että Pori Jazziin pääsee tänäkin vuonna kätevästi julkisilla kulkuvälineillä!

VR tarjoaa perusvuorojen lisäksi seuraavat lisävuorot, jotka palvelevat Pori Jazzin kävijöitä:

lauantai 16.7. (perjantain ja lauantain välinen yö) Pori – Helsinki klo 0.59 – 4.20 (IC 606)
lauantai 16.7. Helsinki – Pori klo 8.30 – 12.17 (IC 607)
sunnuntai 17.7. (lauantain ja sunnuntain välinen yö) Pori – Helsinki klo 1.35 – 4.57 (IC 606)

Bussiyhteyksiä ja ylimääräisiä vuoroja on tarjolla useista eri kaupungeista – muun muassa Helsingistä, Turusta ja Tampereelta.

Omalla autolla saapuvia kiinnostaa varmasti tieto, että pysäköintialue löytyy aivan Pori Jazzin pääkonserttialueen kupeesta.

Jokkeri