Viihde

UMK23: Robin Packalen laittaa kaiken peliin

Robin Packalenin UMK23-kilpailukappale Girls Like You on flirttaileva ja kupliva.Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva supertähti Robin Packalen osallistuu Uuden Musiikin Kilpailuun ja tähtäimessä edustaa Suomea Euroviisuissa. Tänään keskiviikkona Robin Packalen julkaisi UMK23-kilpailukappaleen Girls Like You. Kappale syntyi keväällä 2022 Los Angelesissa Joonas Parkkosen ja Zoe Mossin kanssa. UMK-tuomaristo kiteytti kappaleen olevan kuin päivä auringossa puristettuna kolmen minuutin äänitiedostoksi.

Packalenin mielestä kappale kuvastaa hyvin sitä energiaa, mitä hän itse edustaa. Se on leikittelevä eikä liian vakava: flirttibiisi, joka kannustaa ihmisiä puhumaan tunteista enemmän. Girls Like You on kuplivan flirttaileva funk-vaikutteinen popbiisi, jota Packalen kuvailee parhaaksi biisiksi, jota on koskaan tehnyt.

– Mua on kysytty mukaan Uuden Musiikin Kilpailuun vuosikaudet ja nyt tuntui, että aika on vihdoin kypsä. Jos jossain pitää pitää hauskaa ja nauttia matkasta ilman turhaa jännitystä, niin se on UMK. Nyt olen valmis laittamaan kaiken peliin ja vetämään urani parhaan show’n. Sen lisäksi oon sitä mieltä, että Girls Like You on niin hyvä biisi, että koko maailman tulisi kuulla se. Tajusin myös, että kisabiisi julkaistaan täysin päivälleen 11 vuotta Frontside Ollien julkaisun jälkeen – voiko tää olla sattumaa?, kommentoi Robin Packalen.

Robin Packalen – Girls Like You (Lyric Video) // UMK23

Raimo Jalo