Musiikki

Michael Monroe julkaisee perjantaina 10.6. uuden albumin nimeltä I Live Too Fast To Die Young

Michael Monroe julkaisee perjantaina 10. kesäkuuta uuden albuminsa I Live Too Fast To Die Young.I Live Too Fast To Die Young. on Michael Monroe-yhtyeen kuudes studioalbumi, joka julkaistaan huomenna perjantaina 10. kesäkuuta. Albumilta on julkaistu singlenä kappaleet Murder the Summer of Love, Can’t Stop Falling Apart ja Everybody’s Nobody.

Eilen keskiviikkona yhtye julkaisi Everybody’s Nobody suoratoistopalveluihin ja samalla kappaleesta ilmestyi myös musiikkivideo.

– Everybody’s Nobody on hieman humoristisesti kirjoitettu tarina ’vanhoista hyvistä ajoista’ irtipäästämisestä ja sellaisten asioiden löytämisestä, jotka tekevät sinut onnelliseksi tässä ja nyt. Monet taiteilijat näyttävät olevan tyytyväisiä nostalgian hehkuttamiseen sen sijaan, että pyrkisivät eteenpäin. Ja jos uralle ei ole osunut isoa menestystä, mieluummin väitetään ettei sitä koskaan haluttukaan, kertoo kappaleesta Mike Monroe innoissaan.

Albumin myötä Monroe kiertää Suomen tuttuun ahkeraan tapaansa. Keikkailu huipentuu Monroen 60-vuotisjuhlakeikkaan Helsingin jäähallissa 23.syyskuuta.

Voit katsoa Everybody’s Nobody -musiikkivideon alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.