Musiikki

Blind Channel julkaisi uuden singlen “Don’t Fix Me” musiikkivideon kera

Blind Channel julkaisi 9. kesäkuuta uuden sinkkukappaleen nimeltä Don’t Fix Me.Oululaisyhtye Blind Channel julkaisi tämän viikon torstaina (9.6.) uuden sinkkukappaleen nimeltä Don’t Fix Me.

Kyseessä on viides sinkkujulkaisu perjantaina 8. heinäkuuta maailmanlaajuisesti ilmestyvältä Lifestyles of Sick & Dangerous -albumilta.

Blind Channelin kevättalvi on ollut vauhdikas: yhtye putsasi Emma-gaalassa palkintopöydän ja on heittänyt 60 keikkaa niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa.

– Uusi sinkku jatkaa tulevan levyn rikkinäisyyden teemaa, tällä kertaa kuitenkin voimaannuttavasti. Haluttiin kirjoittaa jotain, mitä jengi voi huutaa elämänsä hulluimmissa hetkissä. Biisi, jota kuunnellaan, kun krapulaa hankitaan, ja kun sitä parannellaan, toteaa yhtye iloisena.

Energisen livebändin maineessa oleva Blind Channel esiintyy kesän aikana yli 20 festivaalilla, jonka jälkeen kuusikko suuntaa kohti Eurooppaa omalle headline-kiertueelle. Vuosi huipentuu ensimmäiseen omaan hallikeikkaan Helsingin Jäähallissa 29. joulukuussa.

Voit kuunnella kappaleen alta. Jos video ei näy, paina tästä.

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.