Jääkiekko

Pelicansin Michal Jordanille kolmen ottelun pelikielto

Pelicansin tshekkiläispuolustaja Michal Jordanille on langetettu kolmen ottelun pelikielto.Liigan kurinpitodelegaatio tiedottaa verkkosivuillaan, että Pelicansin tshekkiläispuolustaja Michal Jordanille on määrätty kolmen ottelun mittaiseen pelikieltoon päähän kohdistuneesta taklauksesta. Pelikielto on perjantaisesta Pelicans–Sport -ottelusta. Jordan taklasi Johan Sundströmiä päähän toisen erän alussa.

– Delegaatio toteaa, että taklauksesta aiheutuva pääkontakti olisi ollut vältettävissä taklauksen paremmalla suuntauksella ja ajoituksella. Koska taklaus kohdistuu ainoastaan vastustajan päähän ja pääosuma olisi edellä todetusti ollut vältettävissä, taklaus on sääntöjenvastainen taklaus päähän, kurinpito perustelee.

Jordan oli sivussa Pelicansin kokoonpanosta jo lauantain ottelussa HIFK:ta vastaan väliaikaisessa pelikiellossa. Hänellä on näin ollen edessä vielä kahden ottelun mittainen panna.

Tällä kaudella Jordan on pelannut seitsemän ottelua. Hän ei ole kerännyt tehopisteitä, mutta rangaistusminuutteja on tullut jo 50.

Vixi