Hullu maailma

NYC:ssä 83-vuotias mies tuomittiin murhasta taas

New Yorkin Brooklynissä löytyi maaliskuun alussa karmaiseva löytö ostoskärrystä.Ohikulkija teki 3. maaliskuuta New Yorkissa Brooklynin alueella vastenmielisen löydön. Kadulle hylätyissä ostoskärryissä oli ruumiin torso, joka oli laitettu jätesäkkiin.

Kyseessä oli 68-vuotiaan naisen ruumis. Uhri oli asunut viimeiset kahdeksan kuukautta samassa asunnossa 83-vuotiaan Harvey Marcelinin kanssa. Kun poliisit menivät asuntoon, sieltä löytyi uhrin pää ja muita ruumiin osia.

Poliisit saivat valvontakameroiden avulla selville, että Marcelin oli käynyt toisen naisen kanssa ostoksilla ennen ruumiin löytymistä. He olivat ostaneet sahan, jätesäkkejä ja pesuainetta. Marcelinia ei kuitenkaan tavoitettu muutamaan päivään henkirikoksen paljastumisen jälkeen.

Hän ehti tehdä shokeeraavan kauppareissun ennen kiinnijäämistään. Marcelin käyttää apunaan pyörätuolia. Hän oli noussut tuolista kaupassa. Tämän jälkeen oli paljastunut, että epäilty oli istunut ihmisen raajan päällä. Poliisin mukaan jalka oli sahattu irti polven alapuolelta.

Marcelinilla on aikaisemmalta elämästään myös henkirikostuomioita, jotka tapahtuivat lähes 40 vuotta sitten. Hänet tuomittiin murhasta vuonna 1983 tyttöystävänsä ampumisesta Manhattanilla. Hänet tuomittiin 20 vuodeksi vankilaan, mutta hänet tuomittiin jo vuonna 1984 elinkautisella ehdonalaisella.

Alle vuotta myöhemmin Marcelin puukotti kuoliaaksi toisen tyttöystävän ja heitti jäännökset Central Parkiin raporttien mukaan. Hänet tuomittiin taposta ja tuomittiin enintään 12 vuodeksi vankeuteen. Hän vapautettiin ehdonalaiseen elokuussa 2019 New Yorkin osavaltion tietokannan mukaan.

Lähde: Fox News

AnaGonda