Viihde

Uskomattomia tositarinoita ja silkkaa valehtelua – Janne Katajan luotsaama Kuutamolla-ohjelma starttaa MTV:n lauantai-illoissa 18.3. klo 21

Kuutamolla-ohjelma saa jatkoa MTV:llä la 18.3. klo 21 alkaen. Janne Katajan isännöimässä ohjelmassa kilpailijat ja yleisö yrittävät arvata, mitkä tunnettujen suomalaisten kertomista tarinoista ovat totta ja mitkä taas kekseliäitä valheita.Klassikoksi muodostunut Janne Katajan isännöimä Kuutamolla-ohjelma palaa MTV3-kanavalle neljännen tuotantokauden merkeissä, eikä tälläkään kertaa voi välttyä uskomattomien tositarinoiden kuulemiselta saati silkalta valehtelulta.

Jokaisessa jaksossa kolme vierasta kertovat toisilleen kaksi tositarinaa ja yhden valheen. Kilpailijoiden ja yleisön on arvattava, mikä kertomuksista haiskahtaa keksitylle. Kuka onnistuu tällä kertaa juksaamaan kaikkia ja ketkä löytävät itsensä täysin Kuutamolta?

Tämän kauden vieraisiin kuuluvat muun muassa Pyhimys, Arman Alizad, Alma Hätönen, Timo Lavikainen ja monet muut tunnetut suomalaiset. Lisäksi selvitämme, ovatko lapset kenties aikuisia parempia valehtelemaan kun valehtelemaan saapuu pelkkiä lapsia.

Onko joku nähnyt Berliinin muurin sortuvan? Miksi kenellekään olisi maksettu pieraisemisesta? Kuinka joku kaappasi UFO-aiheisen radiolähetyksen? Selvitä se katsomalla Kuutamolla-ohjelman neljäs hulvaton kausi!

Kuutamolla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla lauantaina 18. maaliskuuta alkaen kello 21:00. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

(Lähde: epressi.com)

Raimo Jalo