Viihde

Onnela ja Sunnuntailounas palaavat syyskuussa MTV3-kanavalle uusin jaksoin

Komediasuosikit palaavat MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun uusin jaksoin 4.–5. syyskuuta.

Onnela-komediasarjan näyttelijöitä vasemmalta: Pirjo Heikkilä, Santtu Karvonen, Elena Leeve, Eero Ritala, Max Forman ja Anna-Maija Tuokko.


C More -alkuperäissarja Onnelan neljäs kausi saadaan nyt MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun! Sarjan uudet jaksot pyörähtävät käyntiin lauantaina 4.9. klo 21.30. Odotetulla neloskaudella hammaslääkärinä työskentelevän Antin (Eero Ritala) ja hänen näyttelijävaimonsa Saaran (Elena Leeve) perhe on kasvanut toisella lapsella ja he suunnittelevat nimenantojuhlia.

Naapuri Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ja hänen puolisonsa Titta (Pirjo Heikkilä) sotkeutuvat asiaan tyrkyttämällä omia näkemyksiään vauvaan liittyvistä asioista. Antti on hautaamassa rakasta äitiään ja kokee odottamattomia tilanteita Saaran sukulaisten rientäessä tukemaan häntä.


Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aallon (Max Forman) perhe kohtaa arvaamattomia haasteita, kun naapuriin muuttaa uusi pariskunta (Kari Heiskanen ja Annu Valonen). Aaltojen kaikki suunnitelmat eivät ole heidän mieleensä, ja naapurisodan ainekset ovat valmiina. Markus tajuaa, että on aika ottaa koti-isyys haltuun ja antaa välillä Meten toteuttaa haaveitaan.

Komediaviikonlopun toinen paluumuuttaja on parhaan komediasarjan Kultaisella Venlalla jo kolmannen kerran palkittu C More -alkuperäissarja Sunnuntailounas. Tuore kolmas tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 5.9. klo 21.30.


Alkavalla kaudella Eevi (Elena Leeve) jatkaa itsensä vimmaista etsimistä, ja uskaltautuu yrittämään korjata äitisuhdettaan.

Kuvioihin asteleva äiti (Mari Rantasila) kokee, ettei Tauno (roolistaan parhaan miesnäyttelijän Kultaisella Venlalla palkittu Taneli Mäkelä), pärjää lasten kriisien kanssa yksin ja alkaa tunkea itseään sunnuntailounaille. Mukana menossa ovat tuttuun tapaan myös Taavi (Santtu Karvonen), Severi (Samuli Niittymäki) ja Jari (Jarkko Niemi. Komediasuosikin kolmannenkin kauden käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa palkittu Atte Järvinen.

Raimo Jalo