Musiikki

Vesterinen Yhtyeineen muistuttaa hetkessä elämisen tärkeydestä

Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut tulevalta albumilta uuden singlen Hetken ikuinen.Vesterinen Yhtyeineen julkaisee uuden studioalbuminsa Hetken ikuinen maaliskuun 10. päivä. Tulevalta albumilta lohkaistiin toinen singlekappale, joka on komea ja lyriikoiltaan erityisen koskettava nimibiisi. Hetken ikuinen -single näyttää yhtyeen monipuolisuuden: hyväntuulisten rallien lisäksi bändi taitaa myös vaikuttavien, stadionkokoisten biisien säveltämisen.

– Kävin mökillä aamuyöllä ulkona ja katselin tähtitaivasta. Jostain syystä siinä väsyneenä mieleen tuli juhlallinen ja toivoa antava oivallus, että vaikka olenkin täällä vain ohikiitävän hetken, olen silti ikuisesti osa tätä historiaa. Jokainen tekoni on tärkeä. Näinä aikoina, kun tulevaisuus ahdistaa meistä lähes jokaista, on entistä tärkeämpää, mutta yhä vaikeampaa oppia elämään hetkessä, kommentoi yhtyeen rumpali Teemu Jokinen kappaleesta.

Yhtye julkaisi edellisen singlekappaleen Kohti sydänpeltoja viime vuoden syyskuussa, josta kasvoi isoksi radiohitiksi ja on edelleen Suomen radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa.
Maaliskuussa julkaistavan albumin on tuottanut Antti ”Letku” Lehtinen. Hetken ikuinen -albumin julkaisun jälkeen yhtye lähtee koko Suomen kattavalle kiertueelle. Kiertueen keikoista jo yli puolet on myyty loppuun.

Vesterinen Yhtyeineen – Hetken ikuinen

Jokkeri