Musiikki

Mouhouksen albumi rikkoi kultarajan – nimikkobiisi ja albumin deluxe versio julkaistiin tänään

Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Mouhous julkaisi tänään tuoreesta ja juuri kultarajan rikkoneesta albumistaan deluxe-version.Alun perin Jyväskylästä ponnistanut Mouhous-yhtyeen Masennust & massii (deluxe) sisältää kaksi uutta biisiä: nimikkobiisin Masennust & massii sekä spesiaalin akustinen version Karma-hitistä. Yhtye juhlisti albumin menestystä viime viikolla levynjulkaisukeikalla Helsingin jäähallin Black Boxissa Vielki Hengis -tapahtumassa. Albumin vastaanotto on ollut upea:

– Oli kiva tehä kokonaisuus jossa on niin paljon eri genrei, tunnetiloi ja tarinoita. Noi uudet biisit tuo vielä pari kirsikkaa kermavaahdon päälle ja täydentää ton meidän vision loppuun, Van Hegen kertoo.

– On ollu siistiä miten paljon ollaan saatu viestejä uuden levyn tiimoilta, miten tekstit on koskettanu tai menevämmät biisit auttanu taas jaksamaan yli jostain huonommista hetkistä elämässä. Mentii tässä levyssä paljon syvemmälle mitä ehkä aikasemmassa tuotannossa, mikä on henkilökohtaisesti ainaki itelle ollu opettavainen, terapeuttinen ja herättävä kokemus, Monako jatkaa.

– Välillä se on super pelottavaa antaa tommonen pala itestään kaikille kuunneltavaks ja tutkittavaks, mut myös todella vapauttavaa, etenkin tämmöisen vastaanoton jälkeen. Jotenkin sitä luuli että olis taas tyhjä olo kun parin vuoden projektin saa puskettua pihalle mut päinvastoin! Sitä on ihan älyttömän motivoitunu ja täynnä inspiraatioo taas ja isoin kiitos siitä kuuluu kaikille faneille jotka mahdollistaa tän kaiken, Valentin summaa.

Energisestä esiintymisestään tunnettu Mouhous julkaisi odotetun toisen albuminsa Masennust & massii 21. lokakuuta. Uudella deluxe-albumilla on yhteensä 14 kappaletta ja feattaamassa ovat yhtyeen ystävät costee, TIPPA sekä levyn vastaavana tuottajanakin tomiva Heviteemu.

Mouhous on parasta aikaa Masennust & massii -kiertueella, katso keikkapäivämäärä täältä!

Jokkeri