Viihde

Jo kymmenen kautta Possea! Juhlakausi alkaa pe 9.9. klo 20

Perjantai-iltojen yllättäjä Posse palaa MTV:n ohjelmarosteriin syyskuun alussa. Possen juhlakaudella nähdään aiemmilta kausilta tuttuja kasvoja.Perjantai-iltojen viihdeohjelma Posse juhlii kymmennettä kauttaan timanttisella jaksolla sekä Possen ja WWF:n erikoisjaksolla.

Juhlakauden kunniaksi on luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita sillä stuntit ja rallit palaavat! Luvassa muun muassa Suomen korkeimmat stuntit, suihkurallia, lätkäbiisirallia, kesäbiisirallia, ja bilebändirallia. Piilokamerat ottavat uusia kierroksia ja muun muassa Lakko, Herba, Jenni Dahlman ja Jarno Laasala pääsevät tekemään paluun ohjelmaan tietämättä siitä itse! Naurua ja jännitystä on luvassa, sillä livelähetyksiin on tulossa täysin uutta livesketsien muodossa.

Vieraina nähdään jälleen kerran kavalkadi Suomen kärkinimiä, kuten Anna Puu, Krista Pärmäkoski, Robin, Sean Huff, Petteri Koponen, Harri Syrjänen, Toni Wirtanen, Erin, Emma Kimiläinen, Heikki Sorsa, Peetu Piirainen, Jarkko Tamminen, Gasellit, Portion Boys ja kymmeniä muita syksyn ajankohtaisimpia nimiä.

Entä mitä tapahtuu sadannessa lähetyksessä pe 21.10?

Se jää nähtäväksi, kun posselaiset laittavat syksyn pisimmät ja parhaimmat juhlat pystyyn studiossa! Possessa jatkaa tänä syksynä tuttu seitsikko: Kalle Lamberg, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaakko Saariluoma ja Aku Hirviniemi.

Posse X WWF: Ilta luonnon puolesta

uhlakaudella Posse ja WWF yhdistävät voimansa yhden erikoisjakson ajaksi. Posse X WWF: Ilta luonnon puolesta-lähetys nähdään kauden päätösjaksona, suorana lähetyksenä totta kai.

WWF:n ja Possen erikoislähetys nähdään 18.11. Jaksossa Posse ja WWF yhdistävät voimansa luonnon puolesta! WWF täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi Jaska, Jarppi, Viivi, Veronica, HP, Aku ja Kalle vierailevat Saimaalla etsimässä syntyneitä norppia, purkavat patoa Hiitolanjoella, vierailevat perinnemaisemissa talkooleirillä ja osallistuvat öljyntorjuntajoukkojen toimintaan.

Studiossa on mukana liuta Suomen kärkinimiä haastatteluissa, pelaamassa ja esiintymässä hyvän asian puolesta. Illan aikana katsojatkin pääsevät osallistumaan lähetykseen lahjoittamalla tai liittymällä kummiksi luontokadon estämiseksi.

Posse-triviaa vuosien varrelta - tiesitkö näitä?
  • Vuonna 2015 järjestetty MEGA Posse keräsi silloiseen Barona Arenaan 6000 hengen yleisön.
  • Nykyistä julkkispiilokameraa on kiittäminen räppäri Cheekiä, joka soitti tuotantoyhtiölle vuonna 2015 ja sanoi haluavansa tehdä Sätkyukon. Tämän jälkeen Possessa on nähty liuta Sätkyukko-piilokameroita, joissa julkisuudesta tuttuja isoja nimiä pompsahtaa esiin yllättävissä paikoissa.
  • Vuonna 2016 Jukka ja HP viuhahtivat, kun Robbie Williams oli vieraana ohjelmassa. Tästä innostuneena Robbie päätti myös laskea housunsa ja näyttää pyllyä kameralle. Tästä tallentui muutama sekunti ohjelman loppuun.
  • Vuonna 2017 Viivi tapasi nykyisen aviomiehensä Possen Kultainen suihkuralli -kuvauksissa Tampereella.
  • Possessa on vuosien varrella nähty yli 1000 vierasta. Ahkerimmat vierailijat ovat olleet Robin ja JVG. Robin on ollut jokaisella kaudella mukana.
  • Jarppi ja HP ovat ainoat posselaiset jotka ovat olleet jokaisessa lähetyksessä mukana.

Possen juhlakausi alkaa perjantaina 9. syyskuuta kello 20:00 suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Raimo Jalo