Jääkiekko

Tshekkiläismaalivahti lähti lätkimään KalPasta ovet paukkuen

KalPan tshekkiläismaalivahti Matěj Machovský lähti joukkueesta myrskyisissä merkeissä.Liigajoukkue KalPa tiedottaa verkkosivullaan, että tällä kaudella joukkueessa pelannut 29-vuotias tshekkiläismaalivahti Matěj Machovský ei jatka enää kuopiolaisten miehistössä. Tiedotteessa kerrotaan, että Machovský on rikkonut pelaajan ja seuran välistä sopimusta. Hän on poistunut joukkueen toiminnasta oma-aloitteisesti. Tapauksen johdosta KalPa vaatii sopimusrikkomuksen takia vahingonkorvausta.

”KalPa tulee vaatimaan sopimusrikkomuksesta vahingonkorvausta. KalPa ei tule sallimaan pelaajan siirtoa toiseen seuraan, ennen kuin pelaaja on suorittanut vaaditun vahingonkorvauksen sopimusrikkomuksesta”, seura tiedottaa.

Machovský solmi KalPan kanssa viime toukokuussa 1+1-mallisen sopimuksen. Hänet hankittiin kuopiolaisten ykkösmaalivahdiksi, mutta KalPan oma kasvatti 20-vuotias Juha Jatkola valtasi syksyllä loistavilla otteillaan ykkösmaalivahdin pestin tshekkimaalivahdilta.

Machovský ehti torjua kuopiolaisten maalilla 13 ottelussa torjuntaprosentilla 87,80 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,59 maalia ottelua kohden.

Vixi