Jääkiekko

TPS:lle kaksi uutta puolustajaa

Liigajoukkue TPS on solminut vuokrasopimuksen Olli Vanttajan kanssa. Lisäksi loppukaudeksi saapuu Taneli Ronkainen.Liigajoukkue Oulun Kärpät tiedotti aikaisemmin tänään maanantaina verkkosivuillaan purkaneensa yhteisymmärryksessä puolustaja Taneli Ronkaisen kanssa.

Myöhemmin Turun Palloseura kertoi, että 27-vuotias Ronkainen liittyy loppukauden kattavalla sopimuksella joukkueeseen. Ronkaisen lisäksi TPS:n joukkueeseen liittyy Vaasan Sportista puolustaja Olli Vanttaja, jonka sopimus on voimassa 15. helmikuuta saakka.

Kuusamolaislähtöinen Ronkainen on tällä kaudella yhteensä 14 ottelua tehopistein 1+2=3. Otteluista kahdeksan on tullut SaiPan paidassa, neljä Pelicansin paidassa ja kaksi Kärppien paidassa. Kaikkiaan Ronkainen on pelannut Liigan runkosarjassa 255 ottelua, joissa hän onnistunut tehtailemaan tehot 5+23=28.

23-vuotias Vanttaja on tällä kaudella on pelannut vain neljä ottelua Mestistä TuTon riveissä ilman tehopisteitä saalistaen.

– Puolustuspäässä on tällä hetkellä tarvetta leveydelle, jota Ronkainen ja Vanttaja joukkueeseen osaltaan tuovat. Olemme edelleen valmiina reagoimaan pelaajamarkkinoilla helmikuun 15. päivän siirtorajan puitteissa, kertoo HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

Puolustajat matkustavat TPS:n mukana tiistaina vieraskiertueelle Mikkeliin ja Lappeenrantaan. TPS on tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa sijalla seitsemän.

Vixi