Jääkiekko

Tappara-hyökkääjä Jere Henriksson siirtyy HPK:n riveihin

Tappara-hyökkääjä Jere Henriksson jatkaa kiekkouraansa Hämeenlinnassa kevääseen 2024 asti.Tapparan hyökkääjä 21-vuotias Jere Henriksson siirtyi alun perin kolmen ottelun lainasopimuksella HPK:n. Henriksson vahvistaa hämeenlinnalaisia lopulta loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Henriksson pelaa myös kauden 2023-2024 HPK:n paidassa. Hyökkääjä on pelannut HPK:ssa kolme ottelua lainalla ja avasi pistetilinsä HPK:ssa Ässät-ottelussa syöttöpisteellä.

– On hienoa, että Jere halusi tulla HPK:hon ja sitoutua meille myös ensi kaudeksi. Saamme Jerestä tärkeää vahvistusta loppukauden koviin otteluihin kevättä ajatellen. Hän on erittäin motivoitunut tekemään töitä kehittyäkseen pelaajana, joka on meille erittäin tärkeätä tulevaisuutta ajatellen. Jere omaa monipuoliset kiekolliset taidot ja hänellä on potentiaalia ottaa tulevaisuudessa isompi rooli joukkueessa, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen seuran tiedotteessa.

HPK pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikko 8. helmikuuta kotonaan Pohjantähti Areenalla, kun vieraaksi saapuu pääkaupungin ylpeys HIFK. Ottelun kiekko putoaa jäähän kello 18:30.

Vixi