Jääkiekko

Sampo Paulaharju palaa Hermekseen

Kokkolan Hermes saa vahvistuksen hyökkäyspäähänsä, kun Sampo Paulaharju palaa joukkueeseen loppukaudeksi.Helsinkiläislähtöinen vasemmalta laukova hyökkääjä Sampo Paulaharju, 26, siirtyy loppukaudeksi Podhale Nowy Targista Kokkolan Hermeksen paitaan. Puolaisjoukkueessa hän pelasi vain viisi ottelua ilman tehopisteitä saalistaen.

Paulaharju on tuttu pelaaja kokkolaiselle yleisölle kausilta 2017-2020. Kolmen kauden aikana runkosarjapelejä kertyi 155 ottelua hermespaidassa tehoin 44+34=78 sekä pudotuspelejä kertyi 11 ottelua, joissa syntyi yksi maali ja kaksi maalisyöttöpistettä. Kaikkiaan Paulaharju on pelannut Mestiksen runkosarjassa 227 ottelua tehoin 55+46=101 ja pudotuspelejä kertynyt 18 ottelua tehoin 1+3=4. Mestiksessä hän on pelannut Kokkolan Hermeksen lisäksi myös Hokissa ja KeuPa HT:ssä.

– Sampon kanssa neuvoteltiin jo kesällä, mutta tuolloin pelipaikaksi valikoitui Puola. Kun pelit siellä päättyivät ennenaikaisesti, niin jatkettiin neuvotteluita ja päästin nopeasti yhteisymmärrykseen. Yhteinen historia teki päätöksen helpoksi molemmille. Sampo on monipuolinen ja kokenut pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Sampo tuo myös rutkasti kokemusta meidän nuoreen ryhmäämme. Erittäin hieno homma, että saadaan Sampo mukaan jo maanantaista alkaen ja hän pääsee heti pitkälle vieraskiertueelle tutustumaan muihin pelaajiin, kommentoi Hermeksen urheilutoimenjohtaja Patrik Friis.

Sampo Paulaharju

hyökkääjä
• Syntymäaika ja -paikka: 09. tammikuuta 1996, Helsinki
• Pituus ja paino: 180 cm / 81 kg
• Kätisyys: Left
• Sopimus: 2022-2023 Kokkolan Hermes Lähde: Facebook, Hermes

Vixi