Jääkiekko

Porin Ässien kotiareenan uusi nimi julkistettiin tänään

Liigajoukkue Ässien kotiareenan nimi muuttuu uuden merkittävän yhteistyösopimuksen myötä.Liigajoukkue Porin Ässät on tänään lauantaina julkaissut Isomäen areenan uudeksi nimeksi West Areena. Areenan uusi nimi ainakin heinäkuun 2023 loppuun saakka on West Areena.

West Creative Oy:n toimitusjohtaja Niina Valli kommentoi nimeämistä seuraavasti.

Meidän koko Westin tiimi tekee päivittäin töitä yritysbrändien parissa. Meille luova pohtiminen, järkiperäisten syiden analysointi, eri kohderyhmien huomioiminen ja asioiden monelta kantilta tarkasteleminen on arkipäivää. Myös erilaisten nimien luominen on osa tätä työtä.

Olemme myös tottuneet siihen, että nimeämiset, markkinointi ja sen erilaiset teot herättävät tunteita. Tekipä sitten mitä tahansa. Niin sen oikeastaan pitääkin olla ja rohkeuteen kannustamme myös Westin asiakkaita joka päivä. Se ei tarkoita hetken mielijohteesta tehtyjä temppuja, vaan luovuuden ja järjen yhteensovittamista.

Niin se oli myös hallin nimen kanssa. Tarkastelimme asiaa monesta eri näkökulmasta. Jos mitään ei koskaan muuta, mikään ei muutu. Nimesimme hallin rohkeasti West Areenaksi.

Vixi