Jääkiekko

Kanadalaisveskari Cody Porter RoKin maalille

Rovaniemen Kiekko on solminut yksivuotisen sopimuksen kanadalaisveskari Cody Porterin kanssa.Mestis-joukkue RoKi on hankkinut Mestiksestä tutun kanadalaisveskari Cody Porterin, joka torjui viime kaudella Ilsalmen Peli-Karhuissa 25 ottelussa torjuntaprosentilla 90,2.

24-vuotias Porter aloitti viime kauden Mestiksen IPK:ssa, jossa hän pelasi 25 ottelua ennen siirtymistään SaiPaan kevät-talvella. SaiPassa vyölle kertyi kolme liigaottelua 84,0 torjuntaprosentilla. Rovaniemellä hän saapuu tavoitteenaan menestyä, sekä vakiinnuttaa pelipaikka Liigasta seuraavaksi kaudeksi.

– Olen erittäin innoissani tulossa Rovaniemelle. Olen kuullut seurasta ja paikkakunnasta paljon hyvää sekä kokenut sen, että Rovaniemellä on loistava yleisö ja kannattajat. Tavoitteenani on ollut jatkaa ja kehittää peliäni Suomessa, ja kun mahdollisuus tulla RoKiin tuli esiin, niin päätös lähteä Lappiin oli helppo tehdä. Joukkue on erittäin hyvin valmennettu, kokoonpanossa on paljon taitoa, ja kun odotukset menestymisen osalta ovat korkealla, niin toivon pystyväni omalta osaltani auttamaan joukkuetta voittamaan. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan kuviot Rovaniemellä ja valmistautumaan kauteen ensi maanantaista alkaen, kertoo innoissaan RoKin tiedotteessa Porter.

Vixi