Jääkiekko

JYPin uusimmat vahvistukset hyökkäykseen Petman ja Vidgren

JYP on solminut pitkät sopimukset hyökkääjien Mikko Petmanin ja Aaro Vidgrenin kanssa.JYPin uusimmat hankinnat on kaksi hyökkääjää Rauman Lukosta 20-vuotias Mikko Petman ja Vaasan Sportista 24-vuotias Aaro Vidgren. Molempien sopimukset ovat 2025 kevääseen asti.

− Minulla on läpimurto Liigassa vielä tekemättä. Olen “luonnejätkä”, joka pystyy kamppailemaan ja tuomaan sitä kautta positiivisia asioita joukkueelle. Haluan tehdä tulosta myös Liigassa, niitä omia vahvuuksia unohtamatta, Petman sanoo tiedotteessa.

Päättyneellä kaudella Petman pelasi Lukossa 46 runkosarjan ottelua tehoin 7+5=12 ja pudotuspelejä kertyi seitsemän ottelua ja ainoastaan yksi maali.

Lohjalaislähtöinen Vidgren kiekkoili kolme viimeistä kautta Sportia ja sitä ennen edusti Liigassa Lukkoa. Päättyneellä kaudella hän kunnostautui maalintekijänä ja iski 50 pelissä tehot 7+0=7.

− Minulla oli tunne, että minut oikeasti haluttiin tänne, minkä takia tuli otettu olo. Sen jälkeen ei tarvinnut kahdesti miettiä. Jyväskylä vaikuttaa kivalta kaupungilta ja JYPin ympärillä on hyvä pöhinä. Odotan innolla, että pääsemme joukkueena kokoontumaan yhteen ja takaisin hommiin, Vidgren virkkoo.

Vixi