Jääkiekko

Jukureille kaksi jatkajaa ja yksi uusi kasvo

Mikkelin Jukurit täydentyy kahdella ja jatkosopimuksella ja uutena maalivahti Markus Ruusu.Mikkelin Jukurit vahvistaa maalivahtiosastoaan 24-vuotiaalla Markus Ruusulla. Sopimus kattaa kaudet 2022-2023 ja 2023-2024.

Kuluneella kaudella Ruusu torjui Liigassa JYPin sekä HockeyAllsvenskanin IF Troja-Ljugbyn riveissä. Ruusu on Jämsän Kiekko-Susien kasvatti, joka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata Liigassa jo kuuden kauden ajan yhteensä runkosarjassa 118 ottelua. Jyväskyläsyntyinen Ruusu on Liiga-urallaan ehtinyt torjua JYPin lisäksi HIFK:ta ja Ilvestä.

− Arki on Mikkelissä erittäin laadukasta ja se vie varmasti pelaajana eteenpäin. Haluan päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, ja viedä sitä kautta joukkuetta kohti menestystä. Tulen tekemään kaikkeni sen eteen, Ruusu toteaa.

Mikkeliläisryhmä on solminut myös jatkosopimuksia puolustaja Niklas Peltomäen ja latvialaishyökkääjä Oskars Batnan kanssa, jotka liittyvät kesken päättyneellä kaudella. SaiPasta helmikuussa Mikkeliin siirtynyt Peltomäki jatkaa Jukureissa puolestaan kaksivuotisella sopimuksella. Ranskan pääsarjasta Angletin joukkueesta Mikkeliin lokakuussa saapunut Batna jatkaa Jukureissa yksivuotisella sopimuksella.

Vixi