Jääkiekko

Hyökkääjät Okko Kangasniemi ja Leevi Teissala TUTO Hockeyhin

TUTO Hockey vahvistui siirtorajan kynnyksellä kahdella hyökkääjällä, kun Okko Kangasniemi ja Leevi Teissala siirtyivät Turkuun.
21-vuotias hyökkääjä Okko Kangasniemi saapuu loppuksi Turkuun SaiPan miehistöstä. Kangasniemi on pelannut alkukaudella 4 Liiga-ottelua tehoin 0+0, sekä 36 ottelua U20 SM- sarjassa tehoin 18+35.

Hyökkääjä Leevi Teissala, 21, siirtyy Aurajoen rannoille jälleen Helsingin HIFK:sta lainalle. Teissala on pelannut tällä kaudella Mestistä TUTO:ssa 6 ottelua tehopistein 2+1, kun taas viime kaudella Kupittaalla taidoillaan ihastuttanut. Tällä kaudella Teissala on pelannut 11 Liigaottelua HIFK:n paidassa saalistaen tehot 1+1, sekä pelannut myös HIFK U20:ssä kolme ottelua kolme maalisyöttöä.

– Molemmat pelaajat ovat meille tuttuja ja tuovat meidän hyökkäyspelaamiseen ratkaisuvoimaa ja juonikkuutta. Kiitos HIFK:lle ja SaiPalle yhteistyöstä! Uskon, että tämä ratkaisu hyödyttää tulevaisuutta ajatellen kaikkia osapuolia, kommentoi TUTO Hockey urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran tiedotteessa.

Kangasniemi on joukkueen käytettävissä välittömästi ja Teissala liittyy joukkueen mukaan toivuttuaan sairastelusta.

Molempien lainasopimukset kattavat loppukauden, mutta HIFK:lla on mahdollisuus kutsua Teissala takaisin riveihinsä tarvittaessa.

Vixi