Jääkiekko

Huippuvahvistus Tsekistä Kiekko-Poikiin!

JoKP:n hyökkäys vahvistuu 24-vuotiaalla tshekkiläisellä laitahyökkääjä Denis Kusýlla.Mestis-joukkue Joensuun Kiekko-Pojat tiedottaa verkkosivuillaan, että ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen 24-vuotiaan tshekkiläislaituri Denis Kusýn kanssa. Kusý pelasi menneellä kaudella Tshekin kolmanneksi korkeimalla sarjatasolla HC Stadion Vrchlabin riveissä, jossa hän oli lainalla Tshekin Extraliigassa pelaavasta HC Dynamo Pardubicesta.

Kusý pelasi HC Stadion Vrchlabin riveissä 17 ottelua tehoin 5+5=10. Häneltä löytyy eniten Tshekin pääsarjasta HC Dynamo Pardubicen riveistä, jossa runkosarjan otteluita on kertynyt 113 tehoin 10+25=35. Pudotuspeleissä mies on esiintynyt vain kolmesti ja saamatta yhtään tehopistettä. Kusýlla löytyy kokemusta myös Tshekin kakkostasolta, jossa hän on kiekkoillut yhteensä 68 ottelua tehoin 20+24=44.

− Kusý on todella kova vahvistus. Hän pystyy pelaamaan keskellä ja laitahyökkääjänä. Hän on nopea ja taitava hyökkääjä, joka tulee tekemään tulosta tulevalla kaudella, kommentoi JoKP:n päävalmentaja Kari Martikainen.

Vixi