Jääkiekko

HC Davos vapautti päävalmentajansa Christian Wohlwendin – tilalle suomalaisvalmentaja

Sveitsiläisjoukkue HC Davos on vaihtanut päävalmentajansa Waltteri Immoseen ja Glen Metropolitiin.Sveitsiläinen huippujoukkue HC Davos tiedottaa verkkosivuillaan nostaneensa päävalmentajakseen suomalaisvalmentaja Waltteri Immosen sekä Glen Metropolitin. Kaksikko luotsaa joukkuetta väliaikaisesti kauden loppuun saakka. Molemmat miehet olivat Davosissa kauden alussa apuvalmentajina Christian Wohlwendin kanssa.

Tiedotteessa HC Davos tiedottaa purkaneensa Wohlwendin päävalmentaja pestin. Davosin kausi ele ollut täysi katastrofi, sillä joukkue on seitsemäntenä sarjassa.

Immonen parhaiten muistetaan pitkästä pelaajaurastaan Helsingin Jokereiden rivistä, jossa hän saavutti neljä Suomen mestaruutta 1992, 1994, 1996 ja 1997. Peliuransa jälkeen hän toimi pitkään apuvalmentajana – ja lyhyen aikaa päävalmentajana – Jokereissa vuosina 1999-2007.

Immonen on työskennellyt valmennushommissa Sveitsissä jo vuodesta 2008. Ennen Davosin pestiä hän toimi apuvalmentajana EV Zugissa ja EHC Klotenissa. Klotenissa hän toimi kaudella 2018-19 päävalmentajana loppukauden.

Vixi