Pelinurkka

Söpöt fantasiaeläimet ja näiden asuttama maatila esittäytyvät uudella pelivideolla

NACONin julkaisema My Fantastic Ranch -peli tuo söpöt mielikuvituseläimet ja näiden asuttaman maatilan pelaajan hoidettavaksi.My Fantastic Ranch -pelin kohderyhmänä ovat nuoremmat ja lapsenmieliset pelaajat, joille söpö ja värikäs pelimaalima on täynnä hauskaa puuhasteltavaa ja kiehtovaa ajanvietettä eläintenhoidon tärkeyttä unohtamatta.

Muun muassa lohikäärmeiden ja yksisarvisten asuttamaa maatilaa voidaan rakennuttaa erilaisin rakennuksin ja koristein, kuten tuomalla alueelle viljavarastoja, suihkulähteitä, puistoja ja harjoituskenttiä. Kaikkiaan erilaisia rakennustyyppejä on 24 erilaista, joita toisiinsa yhdistelemällä voi luoda unelmiensa temmellyskentän ja mielikuvituksellisen puuhapaikan. Rakentaminen ja erilaisten rakennuspalikoiden sijoittaminen on tehty helpoksi, joten myös perheen pienimmät pääsevät helposti jyvälle maatilasuunnittelun saloista.

Yhdessä hoivaavan henkilökunnan avulla pelaaja pääsee kouluttamaan maatilan eläimiä ja olentoja hauskoilla tempuilla. Vierailijoille voi tarjota muun muassa ratsastustunteja niin maalla kuin ilmassakin sekä pukeutumista ja ilmailutemppuja. Kaiken kruunaavat prinssin ja prinsessan järjestämät festivaalit.

Jos ei video näy, niin katso se tästä.

My Fantastic Ranch tulee saataville 13. lokakuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X/S -pelikonsolien kanssa. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan 17. marraskuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 3.

MI03