Pelinurkka

Rooman valtakunnan kuuluttaja lausuu Anno-yhteisön totuuksia

Jo vuosien ajan Ubisoftin Anno-yhteisö on toivonut saavansa rakentaa Rooman valtakuntaa.Ensi vuonna tuo unelma toteutuu Anno 117: Pax Romana -strategiapelin myötä. Juhlistaakseen Annoholicsien horjumatonta uskoa, yhteisön 117 kommenttia on nyt ikuistettu kaupungin kuuluttajan toimesta loputtomaan kääreeseen, Kunnian kääreeseen!

Vuonna 2025 julkaistava Anno 117: Pax Romana vie kaupunginrakennukseen keskittyvän pelisarjan aina muinaiseen Roomaan asti. Kuvernöörinä pelaaja rakentaa valtakuntaa ja ohjaa sen kohtaloa. Pelaajan päätettäväksi jää, rakentaako hän valtakunnan tulevaisuuden hallitsevuuden vai talouskasvun kautta. Pyrkien olemaan suurin ja yksityiskohtaisin roomalaissimulaatio tähän mennessä, Anno 117: Pax Romana seuraa Anno-pelisarjan perinteistä painotusta rakentamiseen tuhoamisen sijaan.

Anno 117: Pax Romana julkaistaan vuonna 2025 sekä Xbox Series X/S- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että digitaalisesti Ubisoft Connectin kautta. Se tulee myös sisältymään Ubisoft+ Premium -tilaukseen.

MI03