Pelinurkka

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla remasteroituna PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa.Monster Hunter Stories -toimintaseikkailupelissä pelaaja astuu värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat siteitä villien Monsties-hirviöiden kanssa niiden metsästämisen sijaan. Tätä ensimmäistä Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuvaa roolipeliä on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavan seikkailun takaamiseksi.

Pelaaja voi nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatkopelin parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa. Siitä voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

MI03