Pelinurkka

Logitech G413 SE -pelinäppäimistöillä hallittua pelaamista hillityllä tyylillä

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech laajentaa mekaanisten pelinäppäimistöjensä valikoimaa kahdella huokeahintaisella vaihtoehdolla.Täysikokoinen Logitech G413 SE ja sen pienempi versio Logitech G413 TKL SE ovat molemmat pelinäppäimistöjä suorituskykyisillä mekaanisilla kytkimillä. Tyylikkään musta seosmetallirunko ja valkoinen led-taustavalaistus tekevät tuotteista ensiluokkaisen vaihtoehdon esimerkiksi peliharrastajan ensimmäisiksi mekaanisiksi pelinäppäimistöiksi.

– Käytimme runsaasti aikaa luodaksemme mekaanisen pelinäppäimistön, jossa olisi kaikki tarvittavat ominaisuudet ja joka vastaisi pelaajien tarpeisiin. Korkeatasoisista ja kestävistä materiaaleista valmistetut näppäimistöt tarjoavat suorituskykyä heille, jotka haluavat mekaanisen pelinäppäimistön edulliseen hintaan, kommentoi Logitech G:n tuotepäällikkö Ujesh Desai.

Molemmissa pelinäppäimistöissä on mekaaniset tactile-kytkimet, joilla painallukset lähtevät napakasti ja antavat miellyttävän painallusvasteen. Näppäimistöjen korkealuokkaiset PBT-näppäimet ovat markkinoiden parhaimmistoa ja viimeistelty äärimmäisen hyvin käyttöä, kulutusta ja lämpöä kestävällä materiaalilla.

Kummankin näppäimistön metallirunko on harjattua mustaa alumiini-magnesiumseosta, joka takaa ensiluokkaisen kestävyyden ja minimalistisen näyttävän ulkoasun. Näppäimistöt on viimeistelty valkoisella led-taustavalolla, joka luo vaikuttavan kontrastin mustan näppäimistön kanssa.

Näppäimistöt tukevat enintään kuuden eri näppäimen yhtäaikaista painamista, mikä mahdollistaa luotettavan hallittavuuden tiukoissakin pelitilanteissa ja monimutkaisilla näppäinyhdistelmillä.

Täysikokoisessa Logitech G413 SE -mallissa on kaikki tavallisen näppäimistön painikkeet sekä kaksitoista FN-toimintopainiketta esimerkiksi mediatoiston hallitsemiseen ja muihin pikakomentoihin. Lyhyempi Logitech G413 TKL SE sisältää muutoin kaikki samat painikkeet, mutta siitä puuttuu erillinen numeronäppäimistö. TKL-näppäimistö onkin erityisen hyvä vaihtoehto esimerkiksi LAN-pelitapahtumiin tai pienille pelipöydille jättäen enemmän tilaa hiirelle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G413 SE ja Logitech G413 TKL SE ovat saatavilla 79,99 ja 69,99 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

MI03