Pelinurkka

Jimm’s PC-Storen edustama noblechairs STAR WARS -mallisto laajenee Darth Vader -pelituolilla

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin noblechairs STAR WARS -teemamallistoon kuuluvan Darth Vader -pelituolin.noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition -pelituolin avulla pelaaja voi uppoutua STAR WARS -universumiin Lord Vaderin tyylillä. Tuolin etupuolen tumma ulkoasu mukailee Darth Vaderin haarniskaa. Darth Vaderin hengityslaitetta muistuttava kuviointi tuo ripauksen väriä tuolin etupuolelle ja PU-keinonahka sekä veluuriset elementit muistuttavat rintapanssaria. Erikoisleveät tikkaukset tuolin sivuilla muodostavat ristikkäisen kuvion, joka on saanut inspiraationsa haarniskan jalka- ja käsipanssareiden tekstuureista.

Syvänmusta veluuri korostaa selkämystä ja täydentää tuolin ilmeen, joka todella on Mustan Sith Lordin arvon mukainen. Takaosaa koristaa suurikokoinen, veluurinen kohokuvio, joka esittää Darth Vaderin majesteettista kypärää. Takaa löytyvät lisäksi STAR WARS -tekstilogo sekä huomaamaton noblechairs -brändäys. Tämän pelituolin avulla pelaajan on helppo astua mukavuuden pimeälle puolelle.

noblechairs HERO -pelituolit on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa. noblechairs HERO -pelituolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta.[ K U V A ]

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus

noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition on saatavana välittömästi 489,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Samaan noblechairs HERO STAR WARS -pelituolisarjaan kuuluvat myös aiemmin julkistetut noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition- ja noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett -pelituolit.

MI03