Pelinurkka

Farming Simulator 22 -maatilasimuloinnin uudet laitteet esittelyssä

Virtuaalisen maanviljelyn ykköspeli Farming Simulator 22 julkaistaan entistä laajempana platinaversiona 15. marraskuuta.Farming Simulator 22 -maatilasimulaattoripeli julkaisee marraskuun 15. päivänä pelin Platinum Expansion -lisäosa, joka tuo platinaversion lisäykset osaksi alkuperäistä peliä.

Platinoitu lisälaajennus tuo mukanaan yli 40 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta, joita esitellään nyt julkaistulla videolla. Mukana olevia valmistajia ovat IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Kotschenreuther, Manitou, Pfanzelt, Schwarzmüller ja Volvo Group. Näistä valtaosa keskittyy metsätyökoneisiin, sillä lisäosan uusi Silverrun Forest -kartta sijoittuu Yhdysvaltojen metsäiselle luoteisosalle, jossa riittää metsää raivattavaksi ja puita kaadettavaksi. Tämän myötä mukana on myös kolme uutta puulajia.

Uudet työkoneet on mallinnettu yksityiskohtaisesti, joten pelaaja pääsee kokemaan harvennustyöt, runkojen siistimiset ja muut keskeiset työt realistisesti uusinta teknologiaa hyödyntäen. Puiden kaatamisen ohella tukit täytyy myös kuljettaa pois metsästä ja tähänkin työhön löytyy valikoima laadukkaita vaihtoehtoja. Valikoimasta löytyy sekä uusinta uutta että laitteita vuosien varrelta.

Metsätöiden lisäksi platinaversio sisältää uusia tuotantoketjuja, joilla voidaan valmistaa lattialaattoja, koirankoppeja ja tynnyreitä. Tukeille löytyy myös massiivinen loppuprojekti, kuten mukana ajettava vuoristorata!

Garage Trailer: Platinum Expansion

Video käynnistyy klikkaamalla kuvaa tai tästä.


Farming Simulator 22 Platinum Edition -peli ja Platinum Expansion -lisäosa julkaistaan 15. marraskuuta sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

MI03