Pelinurkka

Anno 1800 -strategiapeli tuo turistit kaupunkeihin

Ubisoft julkaisi Anno 1800 -strategiapelin kolmannen pelivuoden toisen laajennuspaketin.

Tourist Season -nimellä kulkeva laajennus tuo väriä ja viihdettä kaupunkeihin. Upeilla hotelleilla kaupungista saa tehtyä houkuttelevan turistikohteen. Uusissa ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa voi tarjota vieraille paikallisia herkkuja. Pelaaja voi luoda uusia bussilinjoja, jotka yhdistävät hotellit turistikohteisiin, kuten museoihin, eläintarhoihin ja upeaan rautatorniin.

Anno 1800 Year 3 on myynnissä kahtena eri versiona. Näitä ovat Complete Edition Year 3, joka sisältää peruspelin lisäksi Deluxe-paketin sekä kaikki kolme pelin kausikorttia, sekä Gold Edition Year 3, joka sisältää peruspelin ja Deluxe-paketin sekä kolmannen pelikauden kausikortin. Nämä uudet peliversiot korvaavat pelin aiemmat julkaisuversiot. Lisäksi peliin on luvassa myös ilmaisia päivityksiä uuden pelivuoden aikana.


Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

Lisätietoa
www.annogame.com

Jokkeri