Pelinurkka

Anno 1800 -strategiapeli on pelattavissa tällä viikolla ilmaiseksi

Ubisoft tarjoaa Anno 1800 -strategiapelin koettavaksi ilmaiseksi 12.-19. huhtikuuta.Sinulla on mahdollisuus pelata Anno 1800 -stragiapeliä ilmaiseksi ilmaiseksi 12.-19. huhtikuuta välisenä aika. Peli antaa pelaajien käyttöön pelin perusversion niin yksinpelin kuin moninpelitilojenkin osalta. Lisäksi kaverinsa mukaan peliin kutsumalla palkitaan molemmat pelaajat ainutlaatuisella kausikoristepalkinnolla, jonka saa käyttöönsä pelin ostamisen myötä. Pelin voi ladata rajatuksi ajaksi itselleen joko Ubisoft Connect -pelipalvelusta tai EPIC Games Store -kauppapaikasta.

Lisäksi Anno 1800 laajenee ilmaisviikon käynnistymisen myötä neljännen pelikauden ensimmäisellä laajennusosalla. Seeds of Change tuo mukanaan vaihtoehtoisia tapoja maanviljelyyn ja mahdollistaa maatilakartanoiden rakentamisen. Uudistettu ja entistä monipuolisempi maanviljely mahdollistaa uudenlaisen sadon tuottamisen ja näin uusien tuotteiden tuomisen markkinoille.


Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä. Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800- ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

MI03