Viihde

Tätä On Odotettu! Suurmestarin Uudet Vakiokilpailijat Julki

MTV3 -kanavan Suurmestari-ohjelma palaa ruutuun huhtikuun 16. päivänä kello 20:00.Kultaisella Venlalla palkitussa Suurmestari-sarjassa kilpaillaan erikoislaatuisissa tehtävissä. Suurmestarina ylintä valtaa käyttää tutusti Jaakko Saariluoma ja apukätenään tuomari Pilvi Hämäläinen.

Kolmannen tuotantokauden vakiokilpailijat ovat Mikko Penttilä, Jenni Pääskysaari, Riku Rantala ja Anna-Maija Tuokko. Mihin asti heidän taitonsa lopulta riittävät, siitä tunnetusti puhutaan sitten studiossa, kun kilpailijat vaihtavat omanarvontuntonsa kallisarvoisiin pisteisiin.

Mukana kilpailemassa nähdään myös huikeat jaksokohtaiset tähdet Pekka Strang, Jarppi Leppälä, Vappu Pimiä, Anna Puu, Mikko Kuoppala, Minna Haapkylä, Dennis Nylund, Erika Vikman, Stig ja Mikko Kuustonen.

Tv-katsojien suosikiksi noussut Suurmestari on yllättävän epätavallinen viihdeohjelma, jossa kilpaillaan Suurmestarin laatimissa erikoislaatuisissa tehtävissä, jotka hipovat tälläkin kaudella surrealismia, oli sitten kyse professoriin vaikutuksen tekemisestä tai munakoisojen piilottamisesta.

Ja niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, käynnistyvällä kaudella nähdään useampi kuin yksi Pilvi Hämäläinen, ja Suurmestarikin tulee yllätetyksi – monin eri tavoin.

Suurmestari Jaakko Saariluoma laatii kartanollaan jälleen tehtäviä, joita neljä uutta vakiokilpailijaa ja vierailevat kilpailijat ratkovat kukin omalla tyylillään.

Suurmestari alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 16. huhtikuuta klo 20:00.

AnaGonda