Musiikki

Tarja Turunen julkaisee kokoelmalevyn joulukuussa – kuuntele ennen julkaisematon single ”Eye Of The Storm”

Tarja Turunen julkaisee joulukuussa parhaista paloista koostuvan albumin nimeltä Best Of: Living The Dream.Suomalainen laulaja Tarja Turunen julkaisee 2. joulukuuta kokoelma-albumin nimeltä Best Of: Living The Dream. Ilmestyvä albumi valottaa Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuvan Tarjan 15-vuotista soolouraa.

Albumilla kuullaan Turusen suosituimpia kappaleita hänen kuudelta studioalbumilta My Winter Storm, What Lies Beneath, Colours in the Dark, The Brightest Void, The Shadow Self ja In The Raw sekä artistin itse poimimia suosikkeja soolouran varrelta, joista useimmat on remasteroitu Sterling Sound -studiossa. Albumilla kuullaan myös yksi ennen julkaisematon kappale nimeltä Eye Of The Storm, jolla artisti hemmottelee fanejaan jo tänään.

– On viimein oikea aika julkaista tämä kappale, johon liittyy syvä päättymisen tunne. Siihen on vaikuttanut kaksi hyvin tärkeää maata elämässäni, Suomi ja Argentiina. Tuohon aikaan elämässäni etsin paikkaani tässä maailmassa, mihin kuulun ihmisenä ja yksilönä, Tarja Turunen kommentoi kappaletta.

– Kaikkien näiden vuosien jälkeen en voi vieläkään uskoa, että on aika julkaista kunnon Best Of -albumi. Niin paljon kauniita hetkiä, uskomatonta. On ollut unelma koota tämä kokoelma. Ja toivon todella, että nautitte tästä yhtä paljon kuin minä sitä tehdessäni, Turunen sanoo.

Tarja ’Eye Of The Storm’ – Visualizer – New Album ’Best Of: Living The Dream’ Out December 2nd

Video käynnistyy klikkaamalla kuvaa tai tästä.

Jokkeri