Musiikki

Sepi Kumpulaisen uusi Hyväntahtoinen lähettiläs -albumi on julkaistu – juhlakeikka vierailevilla tähdillä Helsingin Korjaamolla 19. lokakuuta!

Kalevankadun laulava talonmies eli Sepi Kumpulainen on julkaissut tänään Hyväntahtoinen lähettiläs -albumi.Vuonna 1991 Armotonta menoa -singlellä ja debyyttialbumilla koko kansan tietoisuuteen noussut Sepi Kumpulainen tänään perjantain 14. lokakuuta uuden Hyväntahtoinen lähettiläs -albumin Playgroundin kautta. Sepi Kumpulainen juhlistaa uuden levyn julkaisua lokakuussa 19. lokakuuta Helsingin Korjaamon 360°-klubilla, jossa nähdään Sepi koko bändin voimin sekä kaikki vierailevat kotimaiset ja kansainväliset tähdet Olli Haavistoa.

Hyväntahtoinen lähettiläs -albumin on tuottanut Juha Saunala. Albumista on saatavilla digitaalisen lisäksi CD-, vinyyli- ja kasettiformaateissa. Albumilla kuullaan myös viime joulukuussa julkaistu Henkinen kehitys -single, jonka Sepi toteutti yhdessä ystävänsä Sami Sokean kanssa voimabiisiksi elämänrajoitteiden kanssa eläville.

− Maestro maalas isolla räiskyvällä pensselillä ideoita taivaalle. Sen että mitä haluaa sanoa ja miltä sen pitää kuulostaa. Mä siinä sitten rinnalla parhaani mukaan autoin nivomaan halutut asiat säveliksi ja lopulta albumiksi, kommentoi tuottaja ja bändikaveri Juha Saunala.

− Tämän uuden albumin laulujen tyylilinja poikkeaa aika tavalla aikaisemmista tai ainakin jos vertaa 90-luvun lauluihin. se on tarkoituskin, se on tarkoitushakuista ja määrätietoista toimintaa, ei sattumaa. olen halunnut kehittää itseäni lauluntekijänä ja laulajana ja sanoittajana tai ainakin joillain osa-alueilla saada kehitystä aikaan. jotta saisin jatkuvuutta julkisuusuralleni hyvällä tuurilla ja jotta myös oma henkilökohtainen intressini eli mielenkiintoni, kiinnostukseni ja motivaationi esiintyjänä ei sammuisi lopahtaisi täsmälleen samoja asioita toistaessani liian kauan/pitkään, luontaista vaihtelua siis, kommentoi Sepi Kumpulainen.

Sepi Kumpulainen BAND -keikat 2022

KE 19.10. Korjaamo, Helsinki
TO 20.10. Yo-Talo, Tampere
PE 21.10. Utopia, Turku
LA 22.10. Konst o. Deli, Vaasa

Keikkojen yhtyeen kokoonpanoa täydentää poikkeuksellisesti kiertueen ajaksi viidennellä muusikkolla Markus Wallo.

Tänään perjantaina 14. lokakuuta Sepi Kumpilainen vierailee myös MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelmassa alkaen 17:05.

AnaGonda