Musiikki

Robbie Williams keikalle Tampereen Nokia Arenalle maaliskuussa 2023

Robbie Williams juhlii 25-vuotiasta soolouraa Nokia Arenalla maaliskuussa 2023.Englantilainen laulaja Robbie Williams keikkailee Tampereen Nokia Areenalla sunnuntaina 5. maaliskuta 2023. Williams juhlii 25-vuotista soolouraansa tuolloin, joka on osa tulevaa XXV-kiertuettansa.

Robbie Williamsin XXV-kiertue alkaa Italian Bolognasta 20. tammikuuta ja jatkuu sieltä Keski-Euroopan kautta kohti Pohjoismaita.

Williams on uransa aikana myynnyt yli 85 miljoonaa albumia. Hänen uusi XXV -albumi sisältää suurimpia hittejä uusina sovitettuina ja arvostetun Metropole Orkestin kanssa äänitettyinä. Albumi sijoittui heti julkaisun jälkeen Englannin albumilistan ykkössijalle. Kyseessä oli Williamsin neljästoista listaykkönen Britannian albumilistalla. Tällä saavutuksella hän nousi eniten Iso-Britannian albumilistan ykkössijoja saaneeksi sooloartistiksi. Vain The Beatlesillä on hallussaan enemmän Ison-Britannian ykkösalbumeita kuin Robbie Williamsilla. The Beatles on kiivennyt Englannin albumilistan paalupaikalle viisitoista kertaa.

Suomen konsertin liput saapuvat myyntiin Lippu.fi:lle tämän viikon perjantaina alkaen 30. syyskuuta kello 11:00.

Jokkeri