Musiikki

Pasi ja Anssi aloittavat vapun ajoissa uudella singlellä -katso musiikkivideo

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisivat uuden singlen Lippu salkoon.Lukuisista hiteistä tuttu bileduo Pasi ja Anssi on julkistanut uuden singlen nimeltä Lippu salkoon ja katseet kohti vappua. Julkaisun yhteydessä on julkaistu myös huikea animoitu lyriikkavideo. Animaatioon on myös tehty omat 3D-hahmot Pasista ja Anssista. Voit katsoa videon tästä tai jutun alta. 

– Lippu salkoon on oodi pienelle irtiotolle ystävien kanssa, koska mitä elämä olisi ilman iloa, ystäviä ja musiikkia? Tanssilattia kutsuu oreja ja tammoja, jotka hirnuen pääsevät viimein pitkän talven jälkeen karsinoistaan tanssilattioiden ja torien sykkeeseen! Lippu salkoon, nyt on rakkauden kesä, hehkuttavat Pasi ja Anssi.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten tuplaplatinarajan ylittäneet Kakkuu järvellä ja Tää on se maa. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on 4,5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

AnaGonda