WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-df7-238bf-dbfb.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Mestarit areenalla -kiertue tekee paluun uusilla mestareilla – Japyh.com – Turistaan ku keritään

WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-df7-238bf-dbfd.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_postmeta`

WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-df7-238bf-dbfe.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2) ) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.menu_order ASCWordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-df7-238bf-dc00.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (3) ) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.menu_order ASC


Musiikki

Mestarit areenalla -kiertue tekee paluun uusilla mestareilla

Vuonna 2022 toteutettavalla kiertueella uudet Mestarit ovat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen.

Tässä ovat uudet Mestarit, eli Ellinoora, Kaija Koo, Jenni Vartiainen sekä Vesala. Kuva: Viivi Huuska

Warner Music Live toteuttaa Mestarit Areenalla -konserttikiertueen, jonka uudet mestarit ovat Kaija Koo, Vesala, Ellinoora ja Jenni Vartiainen. Kiertue on Suomen kaikkien aikojen suurin yhteiskiertue. Areenakeikat nähdään loppusyksyllä 2022 Espoossa, Vaasassa, Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella.

– Me musiikin supernaiset teemme nyt vihdoin yhteiskonsertin! Tämän pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tuntuu uskomattomalta ja saa mut ihan sekaisin odotuksesta. Me kaikki artistit olemme tehneet oman vahvan ja persoonallisen uran vuosien aikana. Voitte vain kuvitella, millaista musiikin gloriaa kuulemme tulevalla konserttikiertueella! Uskon, että tämä on ainutkertainen kokemus meille kaikille ja on suuri kunnia tehdä historiaa taitavien karismaattisten naisten kanssa, sanoi Kaija Koo.

– Olen seurannut ihaillen näiden artistien uraa ja taitoa – kunnia olla heidän rinnallaan laulamassa. Odotan kovasti yhteisiä keikkoja, joista on tulossa mielettömän upeita! Settilistan hahmottelupalaverit ovat olleet hauskimpia etäpalsuja joissa olen ollut, sanoi Vesala.

– Projektia on valmisteltu pitkään, tuntuu hurjalta, että viimein on aika kertoa tästä ihmisille! On kunnia laulaa samalla lavalla kuin artistit, joita olen pienestä asti ihaillut. Koen, että Mestarit Areenalla on erityinen kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin ja tällä kokoonpanolla maalataan myös symbolinen kuva: määrätietoiset, omaa polkuaan kulkevat ja itsensä näköistä musiikkia tekevät naiset ovat mestareita, toteaa innoissaan Ellinoora.

– Oon ollut pian neljä vuotta poissa keikkalavoilta ja en malta odottaa pääseväni takaisin, varsinkin tällä kokoonpanolla! Arvostan ja ihailen valtavasti näitä kolmea inspiroivaa artistia. Ollaan tekemässä ja kokemassa jotain hyvin erityistä, joten tätä ei kannata missata, totesi Vartiainen.

Vastuullisuus valokeilassa – Joutsenmerkki ja Warner Music yhteistyössä

Joutsenmerkki tutkii erilaisia mahdollisuuksia edistää tapahtumien ympäristövastuullisuutta syksyn Uudet Mestarit Areenalla -kiertueella. Esimerkiksi päivittäistavaroista, hotelleista ja rakennuksista tuttu ympäristömerkki kartoittaa parhaillaan ympäristökuorman vähentämisen kannalta keskeisiä asioita kiertueella. Vastuullisuuteen kuuluu esimerkiksi vuoropuheluja tapahtumapaikkojen kanssa ateriapalveluiden, siivouksen ja jätteiden ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Kyseessä on ainutlaatuinen yhteistyö Suomessa, jonka parhaat käytännöt pyritään siirtämään käytännön toimintatapoihin jatkossa.

– Joutsenmerkki on tunnettu kunnianhimoisista kriteereistään vastuullisille tuotteille ja palveluille. Haluamme vaikuttaa myös tapahtumien ympäristökuormitukseen ja Mestarit Areenalla -kiertue antaa siihen loistavan ponnahduslaudan, kommentoi iloisena Ympäristömerkintä Suomen toimitusjohtaja Riikka Holopainen.


MESTARIT AREENALLA 2022

Kaija Koo, Vesala, Ellinoora, Jenni Vartiainen
PE 21.10. Espoo, Metro Areena
PE 28.10. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
LA 29.10.Turku, Gatorade Center
PE 04.11. Kuopio, Kuopio-halli
LA 05.11. Oulu, Ouluhalli
LA 12.11. Tampere, Nokia Arena

Liput alk. 59,90€
Liput tulevat myyntiin maanantaina 04. huhtikuuta klo 9:00

Mestarit Areenalla -kiertueen yhteistyökumppanit ovat OP Ryhmä, Scandic, Joutsenmerkki, Vitamin Well, Dimex, Ifolor, Radio Nova, Iskelmä, MTV, Yle ja TMG Events.

AnaGonda