Musiikki

Eagle-Eye Cherry julkaisi tänään uuden Back on Track -studioalbumin

Amerikan ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Eagle-Eye Cherry julkaisi tänään uuden Back on Track -albumin.Tänään perjantaina 27. tammikuuta Amerikan ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Eagle-Eye Cherry julkaisi studioalbumin nimeltä Back on Track. Edellisen albumin hän julkaisi viisi vuotta sitten.

Valtaosa Back on Track -albumin materiaalista syntyi sen jälkeen, kun Eagle-Eye Cherry löysi pandemian aikana kokkailun ohella takaisin lapsuuden levykokoelman pariin. Kokoelmasta löytyy muun muassa Blondien, The Clashin ja Talking Headsin kaltaisia helmiä, jossa vanhat vaikutteet kohtaavat nykypäivän.

Albumilla artisti käsittelee positiivisten ja elämäniloisten aiheiden lisäksi elämän varjopuolia sekä muistelee menneitä aikoja ja tunteita hienolla tarinankerronnallisella otteella. Suurin osa albumin kappaleista on äänitetty Atlantis-studiossa, osa Peter Kvint studiossa ja yksi Strawberry Studiosissa Törebodassa. Eagle-Eye-Cherry on kirjoittanut albumin kappaleita Peter Kvintin, Anders Petterssonin, David Lindgren Zachariasin ja Joel Sjöönin ja Cameron McVeyn kanssa.

AnaGonda