Viihde

Legendaarinen Susikoira Roi seikkailee pian C Moren alkuperäiselokuvassa

C More tuottaa koko perheen seikkailuelokuvan Susikoira Roi. Tarina pohjautuu Jorma Kurvisen suosittuun kirjasarjaan. Elokuva saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa joulukuussa 2022.C Moren ensimmäinen kotimainen alkuperäiselokuva Susikoira Roi on lapsille ja nuorille suunnattu seikkailuelokuva, joka pohjautuu Jorma Kurvisen luomaan kirjasarjaan. Elokuvan päärooleissa nähdään Elina Patrakka (Sihja – kapinaa ilmassa, Nyrkki) ja Tipi-koira.

Susikoira Roin kuvakset alkavat kesällä, ja elokuva saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa joulukuussa 2022.

– On hienoa, että saamme tuoda Kurvisen luoman maailman nykyhetkeen. Susikoira Roi on jännittävä ja koskettava kertomus ystävyydestä, rohkeudesta ja halusta auttaa muita. Elokuva kuvataan kokonaisuudessaan Raahessa, jossa kuvauksia odotetaan jo innolla, kertoo tuottaja Marko Antila.

Susikoira Roi -elokuvan tarinassa Raaheen muuttanut Valo joutuu kiusatuksi. Pelastettuaan hylätyn koiran, Valo löytää tästä ystävän, jonka nimeää Roiksi. Yhdessä he päätyvät tutkimaan salaperäistä naapuripojan katoamistapausta.

Susikoira Roin tuottavat C Morelle Whatevergroup ja Lucy Loves Drama. Elokuvan ovat Jorma Kurvisen alkuperäisteoksen pohjalta käsikirjoittaneet Antti Kairakari ja Aleksi Puranen. Ohjauksesta vastaa Rane Tiukkanen.

– On suuri kunnia päästä julkistamaan ensimmäinen C More -alkuperäiselokuva, joka on niinkin mahtava tarina kuin Susikoira Roi. Laajennamme C More -alkuperäistarjontaa nyt myös elokuviin ja koko perheen tuotantoihin. Aikaisemmin tällä viikolla ilmoitimme ohjelmiston laajentamisesta alkuperäisdokumentteihin. Suunnittelemme Susikoira Roista useamman elokuvan kokonaisuutta, toteaa C Moren draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Muistatko nämä Susikoira Roista?

• Päänäyttelijät: Paavo Westerberg (Tuomo “Tomi”), Marja-Leena Kouki (äiti)ja Poliisikoira Jami (susikoira Roi).
• Esitettiin: Yle TV1 (2. tammikuuta – 23. tammikuuta 1987)
• Tuotantokausia / jaksoja: 1. kausi / 4 jaksoa
• Kuvattiin: kesällä 1985 Helsingin ja Vantaan kaupungin alueella

Jokkeri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.