Viihde

Jyrki69 tähdittää Radio Cityn uutta erikoisohjelmaa 80´s Rock Show

The 69 Eyes -yhtyeen laulaja Jyrki 69 ja Jere “Jete” Ollinen vetävät perjantai-iltaisin 80´s Rock Show -ohjelmaa Radio City -kanavalla.

Jyrki 69 ja Jere “Jete” Ollinen luotsaavat uutta 80´s Rock Show -ohjelmaa. Kuva: Janita Mutanen/Bauer Media

Radio City vahvistaa rivejään uudella tekijällä, kun The 69 Eyes -yhtyeen artisti Jyrki69 hyppää askiin 1. lokakuuta ja alkaa vetää perjantai-iltaisin Jere “Jete” Ollisen kanssa 80’s Rock Show -ohjelmaa.

80’s Rock Show on ensimmäinen Radio Cityn uusista musiikin erikoisohjelmista, jotka pistävät kanavan iltaohjelmiston uuteen järjestykseen.

Pitkän linjan muusikko Jyrki69 on ehtinyt matkan varrella nähdä monta takahuonetta ja keikkabussia, joista taskuun tarttuneilla tarinoilla väritetään myös Radio Cityn 80’s Rock Show’n tunnelmaa.

– Radio City on pitänyt rock’n’rollia hengissä kaikki nämä vuosikymmenet. Teemme Jeten kanssa nyt jokaisesta perjantai-illasta rokkaamisen arvoisen, Jyrki69 lupaa.

Lokakuun alusta lähtien Radio Cityn arki-illat rakentuvat uuden rockmusiikin, metallin, 90-luvun rockin ja suomalaisen rockmusiikin erikoisohjelmista. Viikko huipentuu 80’s Rock Show’hun, joka pyhittää perjantai-illat 80-luvun kovimmalle rockmusiikille.

– Haluamme vahvistaa asemaamme monipuolista rockmusiikkia soittavana kanavana ja tuottaa sisällöllisesti laadukasta musiikkiohjelmaa. On upeaa, että pystymme vastaamaan kuuntelijoiden toiveisiin ja tarjoamaan erikoisohjelmien avulla laajan kattauksen rockin eri genreistä. Lisäksi on mahtavaa saada Jyrki69:n kaltainen tekijä jengiin mukaan, kertoo Radio Cityn ohjelmapäällikkö Janita Saxelin-Rinne.

AnaGonda