Viihde

Alamaailma – Kotimainen true crime -sarja alkaa Discovery+:lla ja TV5:llä

Alamaailma alkaa Discovery+-suoratoistopalvelussa ja TV5-kanavalla 5. toukokuuta 2022.Uusi kotimainen true crime -sarja nimeltä Alamaailma alkaa toukokuun 5. päivänä Discovery+-suoratoistopalvelussa ja TV5-kanavalla.

Rikosylikonstaapeli Kenneth “Kentsu” Eriksson on koko uransa ajan tehnyt töitä järjestäytyneen ja vakavan rikollisuuden parissa Helsingin poliisissa. Paritusrikollisuuteen ja rikollisliigoihin erikoistunut Eriksson on nähnyt kaiken sen kauheuden, mitä ihminen toiselleen voi tehdä.

Nyt Kenneth Eriksson ottaa katsojat mukaansa Helsingin pimeille kaduille uuden rikossarjan myötä. Hän tarjoaa 10-osaisen sarjan jaksoissa läpileikkauksen suomalaisen alamaailman ja rikollisuuden ilmiöihin ja käy läpi ikimuistoisimpia hetkiä värikkään uransa varrelta.

Alamaailma -sarjassa käsitellään useita tunnettuja rikostapauksia, kuten Kampin ammuskelu, ihmiskauppa- ja seksuaalirikossarja ja jengiammuskelut. Jaksoissa muistellaan myös hetkiä, jotka eivät ole nousseet päivän lööppeihin, kuten esimerkiksi kotietsinnällä löydetty varmistamaton kranaatti.

AnaGonda