Jääkiekko

Vaasan Sportin urheilutoimenjohtajalle potkut vuoden työn jälkeen

Vaasan Sportin urheilujohtajana Herkko Koski ehti toimia vain yhden kauden.Liigaseura Vaasan Sport tiedottaa verkkosivuillaan, että seuran urheilujohtajana noin vuoden toiminut Herkko Koski ei jatka tehtävässään. Sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

44-vuotias Koski palkattiin kehittämään Sportin strategian mukaista urheilutoimintaa, aina pienimmistä junioreista edustusjoukkueeseen saakka.

– Haluan kiittää Herkkoa kaikesta hänen panoksestaan Vaasan Sportin eteen. Vaikka vuosi on lyhyt aika urheilussa, otti Sportin urheilutoiminta isoja kehitysaskeleita päättyneellä kaudella Kosken johdolla, kiittää Sportin toimitusjohtaja Jonne Kemppainen tiedotteessa.

– Tämä on ollut opettavainen ja antoisa matka, jonka aikana olen saanut kokea hienoja hetkiä ja tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuuriin. Valitettavasti työssä jatkaminen ei ole tässä kohtaan enää mahdollista ja uudet henkilöt jatkavat tästä eteenpäin aloitettua kehitystyötä, toteaa Koski tiedotteessa.

– Vaikka yhteistyö Sportin kanssa loppuu tässä kohtaa, uskon, että pienen hengähdystauon jälkeen jotain uutta ja mielenkiintoista tulee tilalle, sillä minulla on halua toimia jatkossakin vaativissa urheilutoiminnan kehittämistehtävissä, toteaa lopuksi Koski tiedotteessa.

Vaasan Sport aloittaa uuden urheilujohtajan hakuprosessin. Kunnes uusi urheilujohtaja on valittu, seuran vt. urheilujohtajana toimii Ari-Pekka Pajuluoma.

Vaasalaisjoukkue pääsi viime kaudella Liigan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, mutta hävisi KalPalle eikä puolivälieräpaikkaa auennut.

Vixi