Jääkiekko

TPS nappasi slovakkihyökkääjän – seura tiedotti kolmesta sopimuksesta

Slovakialaispelaaja Pavol Skalický, 26, kiekkoilee ensi kauden Aurajoen rannoilla.Liigajoukkue TPS on solminut yksivuotisen slovakialaishyökkääjän Pavol Skalickýn kanssa. Skalický siirtyy Aurajoen rannoille Rauman Lukosta, jossa hän kiekkoili kaksi edellistä kautta runkosarjassa 107 ottelua tehopistein 33+41=74. Pudotuspelejä hänelle kertyi 15 ottelua tehoin 7+4=11.

– Skalicky on iso palanen meidän tulevan kauden hyökkäyskalustoa ja olemme mielissämme hänen saapumisestaan Turkuun. Hän tuo meille paljon eri ominaisuuksia, joista ratkaisukyky, fyysisyys, tehokkuus ja erikoistilannepelaaminen nousevat esiin, HC TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio kommentoi tiedotteessa.

Puolustajien jatkosopimukset

Ruotsalaispuolustaja 31-vuotias Niklas Arell ja kesken viime kauden TPS:n riveihin siirtynyt 23-vuotias Roni Allén jatkavat TPS-pakistossa vuoden mittaisilla sopimuksilla.

Arell kiekkoili viime kaudella TPS:n riveissä runkosarjan ottelussa jokaisessa ja saalisti tehot 1+9=10 sekä pudotuspeleissä kertyi 18 ottelua ja vain kolme syöttöpistettä.

– Arell oli mielestäni meidän yksi viime kauden parhaista ja luotettavimmista puolustajista. Jatkosopimus hänen kanssaan tuo meille hyvää jatkuvuutta puolustuspäähän, Kallio iloitsee.

Rovaniemeläislähtöinen Roni Allén kiekkoili viime kauden alussa Mestiksessä TUTO Hockey riveissä 23 ottelua tehoin 3+8=11. TPS:n riveissä hän pelasi Liigaa kymmenen ottelua ja tehden tehot 1+1=2. Allen on kiekkoillut aikaisemminkin Liigassa vuosina 2017-2021 JYPin riveissä 125 ottelua tehoin 5+12=17 ja pudotuspeleissä on kertynyt kolme ottelua sekä yksi syöttöpistettä.

– Allén puolestaan osoitti yleisellä urheilullisuudellaan sekä monipuolisuudellaan ansaitsevansa jatkosopimuksen ensi kaudelle. Hän tuo pakistoomme leveyttä ja luonnetta pelillisten ominaisuuksien lisäksi, jatkaa Kallio.

Vixi