Jääkiekko

Shokkiuutinen! Martin Bergerin jääkiekkoura päättyy 24-vuotiaana – syynä äkillisesti edennyt sydänsairaus

KooKoo-puolustajan Martin Bergerin ura päättyy 24-vuotiaana lääkärin määräyksestä.
Turkulaislähtöinen 24-vuotias KooKoo-puolustaja Martin Bergen päättää peliuransa äkillisesti edenneen sydänsairauden johdosta, mikä tulee myös vaatimaan leikkausta.

– Tietysti jää harmittamaan, kun ura jääkiekkoilijana päättyi näinkin aikaisin. Olisin vielä nauttinut pelaamisesta, mutta nyt tilanne on niin vakava, että mahdollisuutta pelaamiseen ei enää ole. Haluan kiittää perhettä, ystäviä, pelaajia, seuroja ja kannattajia kaikista näistä vuosista ja saamastani tuesta, kommentoi Bergen seuran tiedotteessa.

Bergen saapui Kouvolan KooKoohon kaudella 2017-2018 ja pelasi lainalla kolme ottelua, minkä jälkeen ura on jatkunut oranssimustissa kolmen kauden ajan. Bergeristä on tullut näiden vuosien aikana kannattajia viihdyttävä pelaaja, jolta ei ole tunnetta kaukalossa puuttunut. Berger ehti kantamaan KooKoo-paitaa yhteensä 112 runkosarjaottelussa ja kahdessa playoffs-ottelussa.

– Tämä on valtava pettymys kaikille meille ja olemme todella pahoillamme pelaajan puolesta. Berger on ollut iso osa joukkuetta ja koko yksijoukkue -yhteisöä, johon hän tulee jättämään ison aukon, kommentoi tiedotteessa KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen.

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.