Jääkiekko

Ruotsalaishyökkääjä Filip Sandberg TPS:n haaviin

Turun Palloseura on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Filip Sandbergin kanssa.

26-vuotias ruotsalaishyökkääjä Filip Sandberg on solminut Turun Palloseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen. Sandberg on kolmella edelliskaudella edustanut HV71:stä, joka putosi viime kevään päätteeksi SHL:stä Allsvenskaniin.

Viime kaudella Sandberg iski SHL:ssä 50 ottelussa tehot 16+14=30. Kaikkiaan hyökkääjä on pelannut SHL:ssä urallaan 350 runkosarja – ja pudotuspeliottelua. Keväällä 2017 hän oli voittamassa Ruotsin mestaruutta HV71:n riveissä.

Sandberg on pelannut Ruotsin maajoukkueen paidassa 16 ottelua, sekä hänellä on myös kokemusta Pohjois-Amerikasta. Hän kiekkoili kausina 2017-19 AHL:ssä kaikkiaan 55 ottelua San Jose Barracudan joukkueessa tehopistein 8+11.

– Sandberg on pelaaja parhaassa iässä, mutta hän on silti kokenut urallaan paljon. Filip tuo meidän hyökkäyspelaamiseen uusia ulottuvuuksia nopeutensa myötä. Hänet tunnetaan myös erinomaisen työteliäänä joukkuepelaajana. Olemme äärimmäisen iloisia hänen saapumisesta TPS:ään, kommentoi TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio tiedotteessa.

Vixi