Jääkiekko

Pelicans-kasvatti Taavi Vartiainen päättää pelaajauransa 28-vuotiaana

Lahden Pelicansin kulttihyökkääjä Taavi Vartiainen lopettaa peliuransa 28-vuotiaana.Lahden Pelicansissa kulttipelaajan asemaan noussut 28-vuotias hyökkääjä Taavi Vartiainen on päättänyt lopettaa pelaajauransa, lahtelaisseura tiedottaa verkkosivuillaan.

Vartiainen on Pelicansin oma kasvatti, joka edusti vain Liigassa lahtelaisseuraa vuosina 2014-2020. Hän pelasi kaikkiaan seitsemän kauden ajan pelasi runkosarjassa 271 ottelua tehoin 20+33=53 ja pudotuspelejä hänelle kertyi yhdeksän ilman tehopisteitä.

Hän kiekkoili Pelicansin lisäksi myös Mestiksessä neljällä kaudella edustaen Heinolan Peliittoja. Viime kaudella hän pelasi Peliitoissa viisi ottelua tehoin 1+1 ja lisäksi Ruotsin Mariestad BoIS:n riveissä kolme ottelua sekä Saksan kolmanneksi korkeimmalla tasolla EXA IceFighters Leipzigin riveissä seitsemän ottelua.

– Pelicansin omana kasvattina olen etuoikeutettu ja kiitollinen, että sain edustaa kotikaupunkini seuraa useiden vuosien ajan. Sydämeni on aina ollut, ja tulee aina olemaan turkoosi. Mahtavien pelikavereiden ja valmentajien kanssa olen saanut kokea niin onnistumisia kuin pettymyksiä, Vartiainen sanoi tiedotteessa.

– Yhteinen iso kiitos koko Pelicans-yhteisölle siitä tuesta, mitä olen saanut erityisesti mentaalisten ongelmieni alettua. En ole kokenut missään vaiheessa, että olisin jäänyt yksin, Vartiainen jatkoi.

Jos ei twiittaus näy, paina tästä.

Vixi