Jääkiekko

Liiga-lupaus Mikael Koskimies lopettaa peliuransa 22-vuotiaana – ”Jääkiekko kävi vähän raskaaksi”

SaiPan puolustaja Mikael Koskimies on päättänyt lopettaa peliuransa 22-vuotiaana.Liigajoukkueen SaiPan oma kasvatti, 22-vuotias puolustaja Mikael Koskimies päättää peliuransa. SaiPalla ja Koskimiehellä oli sopimus kevääseen 2024 asti. Koskimies on ollut lainalla Imatran Ketterässä.

Koskimies kiekkoili Liiga-urallaan 22 runkosarjan ottelua saalistaen ainoastaan kaksi syöttöpistettä. U20 SM-sarjan otteluita hänelle kertyi 94 tehoin 7+42 ja hän toimi U20-joukkueen kapteenina. Mestiksessä pelejä kertyi 13 ottelua Imatran Ketterän riveissä.

– Päätös lopettamisesta oli kypsynyt ja pidemmän aikaa taustalla ja pohdin asiaa jo viime kaudella. Pidemmät loukkaantumisjaksot ja kiekollisesti haastavat ajat hieman koettelivat, mutta en missään vaiheessa kuinkaan pohtinut lopettamista vakavasti. Kesätreeneihin ja tulevaan kauteen lähdin motivoituneella mielellä, mutta jossain vaiheessa jääkiekko kävi vähän raskaaksi. Siinä vaiheessa kun intohimo muuttuu työksi, niin aloin harkita lopettamista tosissaan, Koskimies kertoo SaiPan verkkosivuilla.

– Tässä vaiheessa opiskelut ja jääkiekon ulkopuolinen elämä tuntuvat enemmän houkuttelevalta. Liiga-pelit olivat itselle iso saavutus, varsinkin kun peilaa siihen, että ehdin jo kerran aiemmin lopettaa urani, Koskimies päättää.Lähde: SaiPa

Vixi