Jääkiekko

Lahtinen ja Aalto jatkavat TUTO Hockeyssa – Valtola Unkariin

Oskari Lahtinen ja Tuomas Aalto jatkavat kiekkouraansa TUTO Hockey riveissä. Olli Valtola puolestaan jatkaa uraansa Unkarissa.Valkeakoskelaislähtöinen 21-vuotias maalivahti Tuomas Aalto on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen TUTO Hockeyn kanssa. Viime kaudella Aalto torjui Mestiksen runkosarjassa 14 ottelua torjuntaprosentilla 88,3.

– Ollaan tyytyväisiä, että Tume jatkaa meillä. Hän osoitti jo viime kaudella erinomaista potentiaaliaan pelaamissaan peleissä. Maalivahtina Tume on teknisesti todella taitava ja pystyy lukemaan hyvin peliä. Uskon, että tulevalla kaudella hän tulee ottamaan isoja kehitysaskeleita ja antaa hyvän kilpailun seuran maalivahtipeliin, kommentoi TUTO Hockey maalivahtivalmentaja Kim Törnström iloisena tiedotteessa.

21-vuotias puolustaja Oskari Lahtinen on myös solminut TUTO Hockeyn kanssa yksivuotisen sopimuksen.

– Oskari Lahtisella on nousujohteinen ensimmäinen kausi miesten peleissä takana. Fysiikaltaan Mestiksen eliittiä. Hyvä kamppailija, joka omaa hyvän laukauksen. Oskari jättää jäälle aina kaikkensa, blokkaa laukauksia, taistelee joukkueen eteen ja on loistava tyyppi pukukopissa, kommentoi TUTO Hockeyn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö.

Olli Valtola siirtyy TUTO Hockeysta Dunaújvárosi Acélbikákiin

Unkarilaisseura Dunaújvárosi Acélbikák on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen TUTO Hockeyn hyökkääjä Olli Valtolan kanssa. 23-vuotias Valtola pelasi kaksi viimeistä kautta TUTO Hockeyn riveissä runkosarjassa kaikkiaan 73 ottelua tehoilla 16+17=33. Valtola on pelannut urallaan myös seitsemän ottelua Liiga-ottelua vuosina 2018-20 TPS:n riveissä tehoin 2+1=3.

Vixi