Jääkiekko

KOOVEE solmi tärkeää neljä jatkosopimusta

Tampereen KOOVEE ilmoitti tänään tehneensä jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.Tampereen KOOVEE on solminut jatkosopimukset maalivahdin Verneri Virtasen sekä hyökkääjien Vili-Jesper Koivulan, Ville Niemisen ja Santeri Sillanpään kanssa. Kaikki sopimukset ovat tuttuun tapaan yksivuotisia.

Maalivahti 22-vuotias Verneri Virtanen nousi viime kaudella selkeäksi KOOVEEn ykköstorjujaksi. Hänen alkukausi meni katsellessa muiden veskareiden pelaamista, mutta ensimmäisestä pelatusta ottelustaan otti paikkansa tamperelaisten tolppien väliin. Piti monesti joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä ja antoi joukkueelle mahdollisuuden kamppailla pisteistä. Torjuntaprosentti huikea 92,68%.

26-vuotias Vili-Jesper Koivula vasen laitahyökkääjä palasi viime kaudeksi KOOVEEseen Ruotsista. Viime kaudella hän kiekkoili vain Mestiksen runkosarjassa 28 ottelua tehoin 9+6=15, mutta karsintasarjassa yhdeksään otteluun peräti 8+5 tehot.

Ilves-kasvatti Ville Nieminen on 25-vuotias vasen laitahyökkääjä, jolta viime kausi jäi lähes kokonaan pelaamatta vammojen vuoksi. Hän pelasi vain kaksi runkosarjan ottelua ja teki yhden maalin. Hän aloittaa toisen kautensa KOOVEEn paidassa. Hän on pelannut Mestiksessä kaikkiaan 97 ottelua tehoin 13+9=22 edustaen Heinolan Peliittoja ja TUTO Hockeyta.

Turkulaisen kiekkokoulun TUTO Hockeyssa ja TPS:ssä läpikäynyt 25-vuotias Santeri Sillanpää on vahvasti tamperelaistumassa, kun aloittaa jo neljän kautensa KOOVEE:n edustusjoukkueessa. Kaudella 2014-15 Sillanpää voitti TPS U20-joukkueessa SM-kultaa. Päättyneellä kaudella hän kiekkoili KOOVEEn paidassa Mestiksen runkosarjassa 28 ottelua tehoin 9+9=18 sekä pudotuspelejä hänelle kertyi seitsemän ja huikeat tehot 5+5=10. Hän käväisi myös pelamassa Liigaa Tampereen Ilveksen ja Vaasan Sportin riveissä yhteensä kolme ottelua.

– Ensi kauden joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja jo nyt voidaan sanoa että joukkueemme on todella kilpailukykyinen tulevalla kaudella. Sopimuksia on tällä hetkellä 20 tehtynä ja julkaisemme lisää sopimuksia lähiaikoina, kommentoi KOOVEEn GM Pekka Hemmilä seuran tiedotteessa.

Vixi